Okulumuz Emitt 2020 Fuarı’na Katıldı.

Üniversitemiz  Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, Türk Hava Yolları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenerek düzenlenen dünyanın önemli turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMIT 2020’ye  katıldı.

30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİT’te  Kemaliye’yi ve Üniversitemizi Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nurettin İmre, Öğr. Gör. Tamer Cömert ve Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü son sınıf öğrencisi Betül Mavuş temsil etti. Fuara  turizm sektör profesyonellerinden iş adamına, siyasetçi, ve turiste kadar birçok ziyaretçi katıldı.

Fuarda Üniversitemiz temsil ekibi, Türkiye de önemli bir turizm bölgesi olan Erzincan Kemaliye ve Kemaliye’de eğitim veren Üniversitemiz Kemaliye Hacı Ali Akın  Uygulamalı Birimler Yüksekokulu  ve  Kemaliye Meslek Yüksekokullarının tanıtımını yaptı.  Büyük ilgi gören stantta yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçi Kemaliye ve Üniversitemiz hakkında  bilgi aldı.

Bu yıl 24’üncüsü  düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT,  sektöre yeni iş ve işbirliği olanakları sunan bir turizm zirvesi konumunda yer almaktadır. Fuar, her yıl bölgedeki katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırarak sektörün büyümesine katkıda bulunmaktadır.