JETKART DUYURUSU

Yüksekokulumuz yemekhanesinde yemek hizmetlerinden yararlanmayı sağlayan JETKAT, ilgili banka tarafından bu yıl yeni kayıt olan birinci sınıf öğrencilerimizi kapsayacak şekilde hazırlanmış olup, 17 Ekim 2022 Pazartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında yüksekokulumuz giriş katında banka personeli tarafından öğrencilerimize dağıtımı yapılacaktır.

Geçen yıl ek yerleştirmelerle geldiği için kartı basılmamış  ya da farklı bir nedenle jetkartı bulunmayan ve almak isteyen öğrencilerimizin üniversite web sayfamızdaki aşağıdaki bağlantı linki bulunan portal bölümünden jet kart talebinde bulunmaları gerekmektedir. Yemekhanede kullanılan POS cihazı Ekim 2022 ayı sonu itibarıyla hizmet dışı kalacağından, siz değerli öğrencilerimizin ilgili tarih ve saatlerde jet kartlarını almak üzere okulumuza uğramalarını, kartı basılmamış olan öğrencilerimizin portal üzerinden ivedilikle başvurularını yapmalarını, gelen banka personellerinden konuyla ilgili bilgi almalarını önemle rica ediyoruz. İlgi ve işbirliğiniz için teşekkürler.

Jetkart Başvurusu için bağlantı linki: https://portal.ebyu.edu.tr/PortalGiris.aspx