EnglishTurkish

Eğin Gastronomi Kulübü Öğrencilerimizden “Anadolu’nun Lezzetleri Soframda” Yemek Yarışmasında Büyük Başarı

12 mayıs 2022 tarihinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından düzenlenen 23 üniversiteden katılımcıların olduğu yemek yarışmasında Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerimizden İbrahim USLU ve İrem CAN  “Aşmalı Yahnisi” yemeği ile ile ana yemek kategorisinde1. oldular. Ayrıca yarışmaya katılan Eda DURSUN, Zehra YILDIRIM, Leyla MEYDAN ve Gülsüm AKKOCA’ya teşekkür ederiz. Emeği geçen bölüm öğretim elemanlarını tebrik eder öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz..

                 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email