Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi
Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Ara
Ara
Close this search box.
Kurumsal
Hakkımızda
Misyon/Vizyon
Yönetim
Yönetim Kurulu
Yüksekokulu Kurulu
Danışma Kurulu
İç Kontrol
Yönetmelikler ve Esaslar
İdari Kadro
Akademik
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Koordinatörler
Akademik Kadro
Öğrenci
Yönetmelikler ve Esaslar
Ders Bilgi Paketleri
Sınav Programları
Diğer
Kemaliye’de Turizm
Prof.Dr. Ali DEMİRSOY Doğa Tarihi Müzesi
İletişim
X
Haftalık Ders Programları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2021-22 Bahar Dönemi Haftalık Ders Programı Gastronomi