Okulumuz Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’ e katılacak…

Dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2020’ye okulumuz ve Kemaliye Hacı Ali Akın Meslek Yüksekokulu katılmaktadır. Üniversitemizin tanıtımının da yapılacağı fuarda Kemaliye ilçemizin de tanıtımı yapılacaktır. Etkinlik her yıl 60.000’in üzerinde sektör profesyonellerini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turisti ağırlamaktadır.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, son 23 yıldır sektöre yeni iş ve işbirliği olanakları sunan bir turizm zirvesi konumunda yer almaktadır. Fuar, her yıl bölgedeki katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırarak sektörün büyümesine katkıda bulunuyor. Hyve Group, TUROFED ve TTYD işbirliğiyle düzenlenen EMITT, kapılarını ziyaretçilerine 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında 24. kez açacak. Fuar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, Türk Hava Yolları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından destekleniyor.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul adresinde düzenlenmektedir.