2023-2024 Güz Dönemi Ders Programı

 

1. SINIF DERS PROGRAMI
  PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA
08:00 – 08:50   2002.020109

Gastronomiye Giriş

Öğr. Gör. E. VAROL

AAİT I

Doç.Dr. Yusuf Ziya KESKİN

(Uzaktan)

  2002.020113

Bilgi Teknolojileri

Dr.Öğr.Gör. T. CÖMERT

09:00– 09:50   “ (DERSLİK 1)   “(DERSLİK 1)
10:00 – 10:50   2002.020111

Gıda Bilimi ve Teknolojisi

Öğr. Gör. E. VAROL

2002.020107

Genel Ekonomi

Dr.Öğr.Üyesi F.A. AKKAYA

2002.020113   

Bilgi Teknolojileri

Dr.Öğr.Gör. T. CÖMERT

(DERSLİK 1)

2002.020103

Genel Turizm

Öğr. Elm. A. CÖMERT

11:00 – 11:50   “ (DERSLİK 1) “(DERSLİK 1) 2002.020119

Kariyer Planlama

Dr.Öğr.Gör. T. CÖMERT

(DERSLİK 1)

“(DERSLİK 1)
           
13:00 – 13:50   2002.030117.1

Rusça 1

Dr. Öğr. Üyesi F. İSRAFİLOVA

(Uzaktan)

TÜRK DİLİ I

Öğr. Gör. Dr. Murat SİVRİ

(Uzaktan)

2002.020115

Yabancı Dil I

Öğr. Gör. M. DAĞ

(Uzaktan)

 

 
14:00 – 14:50    
15:00 – 15:50   2002.020105

İşletme Bilimine Giriş

Dr.Öğr.Üyesi F.A. AKKAYA

 
16:00 – 16:50   “(DERSLİK 1)  
17:00-17:50        
         

 

 

 

 

2. SINIF DERS PROGRAMI
  PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA
08:00 – 08:50  

2002.020201

Temel Mutfak Uygulamaları I

Öğr. Gör. E. VAROL

       
09:00– 09:50 “(DERSLİK 2)        
10:00 – 10:50   2002.020207

Restoran İşletmeciliği

Dr.Öğr.Gör. T. CÖMERT

   
11:00 – 11:50   “(DERSLİK 2)    
           
13:00 – 13:50 2002.020211

Yabancı Dil 3

Öğr. Gör. R. KORKMAZ

(UZAKTAN)

2002.030213.1

Rusça 3

Dr. Öğr. Üyesi F. İSRAFİLOVA

(Uzaktan)

2002.030215.3    

Vejetaryen Mutfağı

Öğr. Gör. A. CÖMERT

 
14:00 – 14:50 “(DERSLİK 2)  
15:00 – 15:50 2002.020203

Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları

Öğr. Gör. E. VAROL

2002.030215.4    

Geleneksel Avrupa Mutfağı

Öğr. Gör. A. CÖMERT

 
16:00 – 16:50 “(DERSLİK 2) “(DERSLİK 2)  
17:00 – 17:50 2002.020205

Gıda Hijyeni ve Sanitasyon

Dr. Öğr. Üyesi. İ. BAYIR

   
18:00 – 18:50 2002.020209

Gıdalarda Duyusal Analiz

Öğr. Gör. E. VAROL

“(DERSLİK 2)    
19:00-19:50 “(DERSLİK 2)        

 

 

 

3. SINIF DERS PROGRAMI
  PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA
08:00 – 08:50     2002.030313.1    

Rusça 5

Dr. Öğr. Üyesi F. İSRAFİLOVA

(Uzaktan)

  2002.020311        

Mesleki İngilizce I

Öğr. Gör. U. TURAN

(Uzaktan)

09:00– 09:50     2002.030315.4

Dünya Turizm Coğrafyası

Dr.Öğr. Üyesi M. Samet ALTINBİLEK

10:00 – 10:50 2002.030315.5

E-Turizm

Dr.Öğr.Üyesi F.A. AKKAYA

  “(DERSLİK 3)
11:00 – 11:50 “(DERSLİK 3)  
           
13:00 – 13:50 2002.020301

Dünya Mutfakları I

Öğr. Gör. E. VAROL

2002.030315.1    

İnsan Kaynakları Yönetimi

Dr.Öğr.Gör. T. CÖMERT

2002020303

Alkollü ve Alkolsüz İçecekler

Dr.Öğr.Gör. T. CÖMERT

2002.030315.3

Animasyon Oyunları Geliştirme

Öğr. Elm. A. CÖMERT

14:00 – 14:50   “(DERSLİK 3) “(DERSLİK 3) “(DERSLİK 3)
15:00 – 15:50   2002.020309

Turizm Pazarlaması

Dr.Öğr.Gör. T. CÖMERT

16:00 – 16:50   2002.020305

Soğuk Mutfak

Öğr. Gör. E. VAROL

2002.020307

Menü Planlama

Dr.Öğr.Gör. T. CÖMERT

“(DERSLİK 3)  
17:00 – 17:50   “(DERSLİK 3)   2002.020307

Menü Planlama

Dr.Öğr.Gör. T. CÖMERT

 
18:00-18:50     “(DERSLİK 3)  

 

 

 

 

 

 

4. SINIF DERS PROGRAMI
  PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA
08:00 – 08:50   2002.030411.1

Rusça 7

Dr. Öğr. Üyesi F. İSRAFİLOVA

(Uzaktan)

2002.050415.3

Ticari Matematik

Dr.Öğr.Üyesi F.A. AKKAYA

2002.030313.4

Turist Rehberliği

Dr.Öğr.Üyesi F.A. AKKAYA

2002.0504415.4

Erzincan-Kemaliye

Dr.Öğr.Gör. T. BATMAZ

09:00– 09:50   “(DERSLİK 4) “(DERSLİK 4) “(DERSLİK 4)
10:00 – 10:50   2002.020401

Pastacılık Teknikleri

Öğr.Gör. Emre VAROL

 
11:00 – 11:50   “(DERSLİK 4) 2002.030413.3

Maliyet Muhasebesi

Dr.Öğr.Üyesi F.A. AKKAYA

 
           
13:00 – 13:50   2002.050415.1

Kooperatifçilik

Dr.Öğr.Üyesi F.A. AKKAYA

2002.0304413.1

Yemek Süsleme Sanatı

Öğr.Gör. Emre VAROL

“(DERSLİK 4) 2002.020405

Banket ve Protokol Organizasyonu

Dr.Öğr.Gör. T. CÖMERT

14:00 – 14:50 2002.020407

Araştırma Yöntemleri

Dr.Öğr.Üyesi F.A. AKKAYA

“(DERSLİK 4) “(DERSLİK 4) “(DERSLİK 4)
15:00 – 15:50 “(DERSLİK 4) 2002.050415.2

Demokrasi ve İnsan Hakları

Dr.Öğr.Üyesi F.A. AKKAYA

 
16:00 – 16:50 “(DERSLİK 4) 2002.020403

Endüstriyel Mutfaklarda Yeni Eğilimler

Öğr.Gör. Emre VAROL

   
17:00 – 17:50     “(DERSLİK 4) 2002.020409

Mesleki İngilizce 3

Öğr. Gör. A. AĞAOĞLU

(Uzaktan)

 
18:00 – 18:50      
19:00 – 19:50     2002.020401

Pastacılık Teknikleri

Öğr.Gör. Emre VAROL

 
         

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email