Yüksekokulumuzda Devir Teslim Töreni

Dr. Öğretim Üyesi M. Hanifi AYSÖNDÜ ‘nün Malatya Turgut Özal Üniversitesine geçişi nedeniyle boşalan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu müdürlük görevlerine Dr. Öğretim Üyesi Nurettin İMRE atanmıştır.

Dr. Öğretim Üyesi Nurettin İMRE;

Lisans öğrenimini Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Yüksek Öğretmen Okulu Büro Öğretmenliği Bölümünde, Lisans Üstü öğrenimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ana Bilim Dalında tamamlayarak doktor unvanını almıştır. Cumhuriyet Üniversitesi Tokat Meslek Yüksekokulunda Yardımcı Doçent kadrosuna 1989 yılında atanan İMRE, 2015 yılından itibaren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölüm Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Dr. Öğretim Üyesi İMRE, 2020 yılında 50’inci meslek yılını tamlayacaktır. 50 yıllık meslek hayatının 20 yıllık bölümü idari görevlerle tamamlayan İMRE, Standart Türk Klavyesi, Stenografi, Gazetecilik Halkla ilişkiler, Fotoğrafçılık, Gastronomi ve Turizm alanlarında uzman düzeyinde bilgi ve tecrübeye sahiptir. Ulusal ve uluslararası birçok akademik çalışmada görev almış, yarışma ve şampiyonalarda jüri üyeliklerinde bulunmuştur.

Ulusal ve uluslararası düzeyde akademik çalışmaları bulunan İMRE, Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Yüksekokulda düzenlenen devir teslim törenine Rektör Vekili olarak Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ergün KUTLUSOY, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet KARAMAN, Kemaliye Belediye Meclis Üyeleri, yüksekokulumuz akademik personeli, yüksekokulumuz idari personeli, yüksekokulumuz öğrencileri ve Kemaliyeliler katılmıştır.

Yapılan törende ayrıca yüksekokulumuzda 7 yıldır hizmet veren Bilgisayar İşletmeni memur arkadaşımız İsmail GÜNEY in Malatya İnönü Üniversitesi’ne geçmesinden ötürü, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Bundan sonraki meslek hayatlarında her iki müdürümüze de başarılar dileriz.