Turizm Haftası coşkuyla kutlanmaya devam ediyor

Turizm Haftası etkinlikleri 16 Nisan Salı günü saat 10:30 da ilçe merkezindeki Atatürk büstüne çelenk koyma merasimi ile başladı. Sonrasında ilçe halkının da katıldığı yöreye özgü halk oyunları oynandı. Öğleden sonra ise okulumuz konferans salonunda protokol konuşmaları ve Hacı Ali Akın Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Zeynep Buyuk önderliğinde okulumuz koro gösterisi ile devam etti. Ayrıca Ahıska Türklerinden olan bir öğrencimizin yöresel kıyafetleriyle sergilediği halk oyunu büyük ilgi gördü.
Kutlamaların 2. günüde  Okulumuz, Kemaliye Belediyesi ve Kemaliye Kadınlar Derneği’nin ortak düzenlediği yöresel yemek yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye girenlere ödüller verildi.

18 Nisan perşembe günü okulumuz öğrencileri ve ilçe öğrencilerinin katılımıyla animasyon gösterileri yapıldı.
18 Nisan Perşembe günü öğleden sonra okulumuz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Nuettin İmre ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Ünal başkanlığında okulumuz öğretim görevlilerinin ve ilçedeki turizm temsilcilerinin katılımlarıyla panel düzenlendi.  Panel sonrasında dinleyicilerin de turizmle ilgili görüşleri alındı. Oturumun sonuna gelindiğinde okulumuz müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Hanifi Aysöndü turizm haftası etkinliklerinde emeği geçenlere ödüllerini verdi.